Modalitati si termene de livrare

POLITICA DE LIVRARE

Produsele sunt livrate prin FAN Courier.

Toate comenzile beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Expediere rapidă:
- în aceeași zi pentru comenzi plasate pana in ora 16:00
- a doua zi pentru comenzi plasate după ora 16:00

POLITICA DE RETUR

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Costul aferent transportului de retur este de 15 lei.

Clienții novirus.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 15 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 15 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 48 de ore de la data returnării produselor comandate daca produsele sunt pe stoc. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 15 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.