Despre noi

Andra Dobrin

Andra Dobrin

Laurentiu Iordache Stoicescu

Laurentiu Iordache Stoicescu

Povestea noastră a început într-o conjunctură aparte care a făcut să ne reunim într-un proiect antreprenorial unic. Provenim, ca profesii și experiențe de viață, din zone foarte diferite. Suntem nouă oameni care se completează reciproc, fie că au mai avut sau nu business-uri: un software developer, un expert în managementul calității, un avocat, un biochimist, un psiholog și audiolog, un inginer software, un filosof, un inginer în transporturi și un inginer consultant auto. Dar dincolo de descrierile seci ale profesiilor contează personalitatea fiecăruia și modul excelent în care comunicăm și conlucrăm.

Mihai Costea

Mihai Costea

Magda Cernea

Magda Cernea

Dan Vache

Dan Vache

Ceea ce ne-a adus împreună este faptul că toți am participat fie la cursurile, fie la seminariile ori mastermind-urile realizate de către antrenorul de antreprenori Bogdan Codreanu prin Startupers.club. Iar liantul care a dus la inițierea acestui proiect este că ne dorim să dezvoltăm afaceri care să deservească bine nevoile clienților, mai ales în această perioadă de criză care va dura și care le va amplifica. Magia metodologiei antreprenoriale deprinse la cursurile lui Bogdan este că am putea demara afaceri cam în orice domeniu pentru că pașii ar fi aproximativ aceiași. Iar pe lângă metodologia de inițiere corectă a unui business, un alt lucru esențial pe care Bogdan ni l-a insuflat pentru a avea succes a fost și (re)setarea mentală necesară!

Daniel Mursa

Daniel Mursa

Cristina Scomoroscenco

Cristina Scomoroscenco

Bogdan Tutelca

Bogdan TutelcaDin sumedenia de idei pe care le avem, am ales să ne concentrăm la început pe oferirea de produse care să creeze pentru clienții noștri un mediu sigur, ferit de virusuri și bacterii, acasă, la birou ori cabinete medicale, spre exemplu. Vom testa diverse produse pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea clienților și vom extinde treptat plaja acestora. De aceea numele companiei este Startup Creator, pentru că intenționăm să explorăm mai multe idei care pe care să le transformăm în proiecte antreprenoriale de succes!